ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

Ιδιωτικές εκδρομές με ταξί από την περιοχή των Χανίων και σε όλη την Κρήτη!

Αν θέλετε να ανακαλύψετε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα των Χανίων και της Κρήτης διατηρώντας παράλληλα την ελευθερία των κινήσεών σας, θα πρέπει να κλείσετε μια ιδιωτική εκδρομή. Βρισκόμαστε σε προνομιακή τοποθεσία για να σας προσφέρουμε μια άνετη ιδιωτική εκδρομή στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη. Η άριστη φήμη μας σημαίνει ότι αναγνωριζόμαστε ως ηγέτες σε αυτόν τον τομέα. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα ήσυχο, ομαλό ταξίδι, απολαμβάνοντας τα μέρη της Κρήτης σε απόλυτη πολυτέλεια. Οι ιδιωτικές μας εκδρομές είναι για σας – πείτε μας πού θέλετε να πάτε και θα σας πάμε εκεί. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας μπορούν να σας προτείνουν τα καλύτερα εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα για να κάνουν την επίσκεψή σας πιο ευχάριστη.

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μερικές προτεινόμενες εκδρομές που σχεδιάσαμε επιμελώς για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερήσιων εκδρομών θα απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της Κρήτης, θα μάθετε μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής μας και θα δοκιμάσετε τη διάσημη κρητική, μεσογειακή κουζίνα. Η διάρκεια αυτών των ιδιωτικών εκδρομών της καθιστά ιδανικές και για τους επισκέπτες κρουαζιερόπλοιων όπου έχουν περιορισμένο χρόνο στο νησί μας και θα ήθελαν μέσα σε λίγες ώρες να πάρουν μία γεύση από την Κρήτη. Επιλέξτε μια περιοδεία από το πρόγραμμα εξορμήσεων που προτείνουμε ή προσαρμόστε μια περιήγηση σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. (Σημαντική σημείωση: Παρόλο που παρέχουμε γενικές πληροφορίες για αυτές τις εκδρομές, δεν μπορούμε να ενεργήσουμε ως επαγγελματίας ξεναγός σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους. Κατόπιν αιτήματος σας  μπορεί να κανονιστεί επαγγελματίας ταξιδιωτικός οδηγός με άδεια, με επιπλέον χρέωση).

Μην ξεχάσετε να κάνετε την  κράτηση σας για παραλαβή από το αεροδρόμιο!!!  Ελέγξτε τις Συχνές Ερωτήσεις και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε.

Υπέροχα Πακέτα Εκδρομών

...για να διαλέξετε!